Рашковски се извини за вокабуларот во аудио снимката, за тендерот ќе чека одлука од Судот

Тендерот и изборот на фирмата за изградба на АТМ системот за модернизација на македонската воздухополовна навигација се спроведени во времето на ВМРО ДПМНЕ – рече Генералниот...