Тешка сообраќајка на автопатот Скопје-Тетово: Едно лице го загуби животот, две се повредени

Едно лице го загуби животот, а две се повредени во тешката соообраќајна несреќа на автопатот Скопје-Тетово во близина на натпатникот за Требош, која се случи попладнево околу...