Телеграма со сочувство до семејствата на загинатите во автобуската несреќа испрати претседателот на Стопанска Комора на Северна Македонија Бранко Азески

Претседателот на Стопанската комора на Северна Македонија, Бранко Азески, упати телеграма со сочувство до семејствата на загинатите во сообраќајната несреќа во Република Бугарија. – Во мое...

Азески и Комората во услови на криза обезбдедија 23 најсовремени машини за 4 компании во вредност од половина милион евра за поголема конкурентност

Конечно од зборови на дела „ТМ“ Штип и „АгроБар“ Виница две од 4-те компании кои со нова автоматизирана опрема станаа извозно поконкурентни во настапот на странските...

Азески упати телеграма со честитки до новиот претседател на Унијата на стопанските комори на Грција

Претседателот на Стопанската комора на Северна Македонија, Бранко Азески, упати честитки до својот колега, Јанис Хаџитеодосиу, по повод изборот за нов претседател на Унијата на стопанските...

Азески со изрази на сочувство за смртта на грчкиот колега Микалос

Претседателот на Стопанската комора на Северна Македонија упати телеграма со сочувство до Унијата на Стопанските комори на Грција по повод ненадејната смрт на претседателот на Унијата...