Евакуација од Кабул со хепиенд: Авганистанка се породи во авион во базата „Рамштајн“ во Германија

Авганистанка се породи во авион (Ц-17) за евакуација од Кабул, по слетување во базата „Рамштајн“ во Германија, и на свет донесе здраво женско бебе. Компликациите кај...