Феномен: На ГАК родено женско бебе-близнак заедно со амнионска обвивка

На Универзитетската Клиника за гинекологија и акушерство – Скопје денеска беше родено женско бебе-близнак заедно со амнионска обвивка. Родилката беше со близначка бременост, а бебињата се...