Швајцарците завршија со истрага:И Мамиќ криел „валкани“ пари во Белизе

Како дестинациии притоа се наведуваат и Кингстон, Лондон, Хонг Конг, Панама, Дубаи, Гибралтар, но и Цирих   Истрагата на државното обвинителство во швајцарскиот кантон Обвалден во...