Николче Бабовски

Интервју со Николче Бабовски: АХВ е важна институција за сите, така и делуваме – максимална заштита и контрола на она што консумираат граѓаните

Со своето работење, Агенцијата за храна и ветеринарство има за цел да обезбеди постојана грижа за заштита на здравјето на луѓето од болести кои се пренесуваат...