„Титаник“ се одложи поради влошена здравствена состојба на Јанкуловска

Поради неприсуство на обвинетата Гордана Јанкуловска заради влошена здравствена состојба односно ризична бременост, рочиштето за предметот на СЈО „Титаник“ денеска се одложи за 3 јули. Како...