Отворен новиот објект на бугарскиот Културно-информативен центар во Скопје

Новата зграда на бугарскиот Културно-информативен центар во Скопје, беше отворена денеска на локација на улицата Никола Вапцаров. „Со новиот објект на културно-информативниот центар на Бугарија во...