САД во пламен, Трамп во бункер

Протестите против полициското насилство по смртта на афроамериканецот Џорџ Флојд продолжија од Њујорк до Лос Анџелес. И пред Белата Куќа повторно имаше демонстрации. Претседателот на САД беше евакуиран во подземен бункер