Ги убил родителите и дедото, па пет километри крвав бегал до српска Атеница: Се преоблекол во жена, го фатиле во овоштарник

Илија Глишовиќ (21), кој пред пет дена ги закла мајката Слаѓана (49), таткото Милан (57) и дедото Сретен (87), потрчал од местото Кулиновци каде го извршил...