За квотите од ЕУ: Власта уверува дека нема многу да влијаат-произведувачите се загрижени

Квотите за увоз на челик и алуминиум што ги воведува Европската Унија не се очекува значително да влијаат врз македонската индустрија. Од Владата велат дека можеби...