Интервју Ристевска Јорданова : Неопходно ни е внатрешно зајакнување  – и политичко и на институционалните капацитети, а не да бараме избрзани и кусорочни решенија

Д-р Малинка Ристевска Јорданова, член на УО на Институтот за Европски политики Скопје и поранешна директорка, која важи за добар познавач со долгогодишно  искуство во креирањето...