Интервју со Данела Арсовска независен кандидат за градоначалник на Скопје поддржана од ВМРО-ДПМНЕ

НоваТВ ги покани на интервјуа, кандидатите за градоначалници на скопските општини и Градот Скопје, од сите поголеми партии и независни листи. Оние што досега одговорија позитивно...

Арсовска собра потписи за градоначалничка трка: За Скопје од нас, за наше Скопје

Независната кандидатка за градоначалничка на Град Скопје, Данела Арсовска вечерва на Фејсбук објави дека ги собрала потребните потписи за нејзината кандидатура. Таа упати благодарност на скопјани...