Сцена од филмот „Мими“

Филмот „Мими“ на Дарјан Пејовски ќе има дополнителни проекции во Кинотека

Психолошката драма „Мими“, вториот игран филм на Даријан Пејовски, ќе биде прикажана во дополнителни термини во кинотечната јануарска програма, заради голем интерес кај публиката. Кинотеката резервираше...