Енрике: Ова беше вечер на катастрофа, одговорноста е моја

Тренерот на Барселона го призна поразот и фактот дека француската екипа беше подобра од неговата. Удел во лошото издание на Каталонците имаше и неговата одлука за формациска промена од 4-3-3 во 4-2-3-1 што ја објасни со намерата за Меси да може повеќе да игра со топка