Путин: Гледам „позитивна“ реакција од САД на руските безбедносни предлози

Рускиот претседател Владимир Путин денеска изјави дека подготвеноста на Вашингтон да разговара за безбедносните предлози за ограничување на експанзијата на исток е „позитивна“. Русија минатата недела...