Демонстрантите во Шри Ланка „се вселија“ во премиерската и претседателската палата

Лидерите на протестното движење во Шри Ланка, кои ги избркаа претседателот и премиерот од нивните службени резиденции, денеска изјавија дека ќе останат во палатите  додека двајцата...