Ф-16 и АВАКС над Скопје: Демонстрација на мисијата на НАТО за воздушно патролирање над С. Македонија

На Меѓународниот аеродром Скопје и во воздушниот простор над главниот град денеска ќе биде организирана активност со цел да се демонстрира начинот на изведување на мисијата...