Путин од прославата на Црвениот плоштад: НАТО активно оди кон нашата територија, тоа е неприфатливо

На московскиот Црвен плоштад започна воедната парада по повод 77 години од победата над нацистичка Германија. Свое обраќање пред присутните имаше рускиот претседател Владимир Путин. „Наша должност е...