Општина Центар ќе ги реконструира детските игралишта

Општина Центар започнува акција за реконструкција на детските игралишта на нејзина територија. Вчера, градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски, заедно со општинските служби, направија кратка обиколка...