Девојче со тешки изгореници вратено од болница, мајката немала пари

Како што вели нејзината мајка Јагода не ја примиле на клиника бидејќи немала да плати 2000 денари на ден за да може да остане со девојчето . Селма која има здравствено осигурување, освен тешките изгореници има и епилепсија поради што мора да биде со придружник во болница