Ќе се урива минарето на џамијата во Злокуќани – од скопското муфтивство зборувале со џамискиот одбор да нема тензии

Изминуваат 15-те дена кои Општина Карпош им ги даде на верниците во Злокуќани сами да ја урнат бесправната градба на џамиското минаре. Подготовките се во тек,...