Колкумина му веруваат на судството?

Поселена анкета од Меѓународниот републикански институт, ИРИ, покажува дека 76% од граѓаните немаат доверба во судството, додека само 23% се изјасниле дека имаат доверба. Ова беше...

Џолев: Започната постапка за одговорност на службеникот Стаменковски

Судијата Владимир Панчевски до полицијата поднесе пријава дека на 18 јануари во неговата канцеларија број 61 во одделението за прекршоци, влегол Стаменковски и почнал вербално да му се заканува, додека пак Стаменковски го тврдеше спротивното