Џулијан Асанж се ожени во затвор

Основачот на Викиликс и Стела Морис имаат два сина за кои таа рече дека се зачнати додека живееле во амбасадата на Еквадор во Лондон. Џулијан Асанж...

Адвокатка на Асанж: Еквадор шири лаги

Џенифер Робинсон, адвокатка на уапсениот основач на „Викиликс“, Џулијан Асанж, вели дека Владата на Еквадор ширела лаги за неговото однесување во амбасадата во Лондон во која...