МВР „тресеше“ три казина во Дојран: Одземена службена медицинска документација за извршени ковид тестови

Поради наводи за сторено кривично дело – фалсификување на ковид сертификати во казино во Дојран, полицијата од Одделот за криминалистичка полиција и СВР Струмица – ОВР...