СЈО и ревизори ја „чешлаат“ документацијата во Водовод

Специјалното јавно обвинителство, ревизори и други институции го проверуваат јавното претпријатие Водовод и канализација во Скопје, изјави за Телевизија 24, директорот Душко Весковски. Тој меѓуостанатото, говореше...