(ВИДЕО) Скандали: Од допингот на Шарапова до педофилија во Англија

Спортот во 2016 година донесе големи резултатски достигнувања, се уриваа европски и светски рекорди, се поместува граници на човечките можности. Но, на површина излегоа и големи афери што фрлија голема дамка врз личности, нации, дисциплини