Локални избори 2021: Полицијата за првпат ќе озбезбедува транспорт на доверлив избирачки материјал

Полициски службеници за првпат на претстојните локалните избори ќе обезбедуваат доверлив материјал, меѓу којшто ќе бидат и апаратите за вчитување на отисоци од прсти на гласачите....