Поројни дождови на Сицилија: Излевање на реки, лизгање на земјиште и нарушена работа на аеродромот во Палермо

Поројните дождови, кои го зафатија италијанскиот остров Сицилија, доведоа до излевање на реки, лизгање на земјиштето и нарушување на работата на аеродромот во Палермо. Поради лошите...