Вакцинација со трета доза за здравствените работници, згрижените во домови за стари лица и граѓаните над 60 години во Грција

Згрижените во домовите за стари лица, здравствените работници и лицата над 60-годишна возраст во Грција ќе добијат и трета доза од вакцината, соопштија попладнево на редовната...