МНР за драмата на Халкидики: Двајцата извлечени од морето закрепнуваат во болница по третиот уште се трага

Здравствената состојба на двајцата државјани кои вчера и завчера беа извлечени од море е добра, истите се наоѓаат во болница и се очекува нивно брзо пуштање...

(Видео) Драма на Халкидики-македонски граѓани се бараат со хеликоптер откако не излегле од морето

Пристанишните власти на Халкидики трагаат по двајца државјани на Северна Македонија кои исчезнаа во морскиот предел на Посиди.Тамошните медиуми јавуваат дека туристите пливале на плажата „Мити“....