Новиот црногорски премиер Абазовиќ го поддржува „Отворен Балкан“

Премиерот на Црна Гора, Дритан Абазовиќ изјави дека ja поддржува регионалната иницијатива „Отворен Балкан“. Тој за приштинската телевизија Кљан Косова изјави дека „Отворен Балкан“ е дизајниран да...