(Видео) Фрчат пријави во Австрија: Карантин за народот, а државниот врв фатен на забава без маски

Партијата на слободата на Австрија (ФПО) поднесе жалба против австрискиот канцелар, како и други политичари, поради забава по учеството во ТВ-шоу. Имено, ФПО наведува дека канцеларот...