Носење измени во Изборниот законик пред избори е спротивно на препораките на ОБСЕ/ОДИХР

Од Државната комисија за спречување на корупцијата по повод реакциите на повеќе здруженија во Северна Македонија, како и и Иницијативата од здружението „Граѓанска иницијатива ЗЕЛЕН ХУМАН...