Сатја Грабулоски

(ВИДЕО) Ал Џезира: Светска популарност на македонските патики-Сатја Грабулоски дизајнира за Најк, Адидас, Конверс, Мартинс

Сатја Грабулоски, кој пред седум години почна да црта патики од 1 фунта со еден маркер и  ја започна бизнис приказната  SWithADot, денес дизајнира за големите...