Иванов: Премногу фама креваме за бугарското прашање и уште повеќе го разгоруваме антагонизмот кој некому му одговара

 Премногу значење му се дава на европратеникот Џамбаски кој досега беше казнет парично поради своите фашистички погледи, неговата партија не можеше четири пати да се избори...