Душан Дуда Ивковиќ: Ако немаше војна, Југославија ќе го победеше „дрим-тимот“ на САД

Ова меѓудругото го истакна трофејниот српски кошаркарски тренер во интервју за грчка телевизија   „Да не беше војната, кошаркарската репрезентација на поранешна Југославија можеше да го...