На Косово уапсени две лица кои му се заканувале на новинарот кој ги нарече криминалци членовите на „Кумановската група“

Косовската полиција уапси две лица кои упатиле смртни закани кон новинарот Вехби Кајтази, поради тоа што ги нарече криминалци членовите на таканаречената „Кумановска група“, односно косовските...