Ангеловска за НоваТВ: Постојат алатки да ја проверите интернет продавницата пред да нарачате онлајн

Со купувањето од нерегистрираните интернет трговци граѓаните треба да се свесни дека немаат никаква гаранција и заштита, вели во интервју за НоваТВ, претседателката на Асоцијацијата за...

„Моет Хенеси“ и „Кампари“ ќе основаат заедничка компанија за е-трговија со алкохол

Францускиот производител на вино и жестоки пијалаци „Моет Хенеси“ (Moët Hennessy) соопшти дека ќе основа заедничка компанија со италијански „Кампари“ за да прерасне во водечка европска...