Ѓоргиевска: Едукацијата е клучна за спречување на стигматизација и дискриминација на ХИВ позитивните лица

Сопругата на претседателот, Елизабета Ѓоргиевска денеска учествуваше на панел- дискусијата „Денес со ХИВ се живее“, по повод одбележувањето на 1 декември – Светски ден за борба...