Едмонд Адеми: Во 202З граѓаните на земјите во Отворен Балкан ќе патуваат без гранични контроли

Какви промени во квалитетот на секојдневието носи иницијативата Отворен Балкан? Одговри побаравме од советникот за надворешна политика на премиерот и координаторот во Владата на иницијативата Отворен...