Замена за повредените Ракип и Јаховиќ: Селекторот Милевски ги повика Тотре и Доријан Бабунски во репрезентацијата

Македонските фудбалери, Ердал Ракип (Малме) и Адис Јаховиќ (Гестепе) поради повреда нема да се стават на располагање на селекторот Благоја Милевски за подготовките и натпреварите на...