Шокантно сознание: Марадона едвај оди, мора да стави протези

Легендарниот аргентински фудбалер и истовремено еден од најконтроверзните ликови во фудбалскиот свет боледува од артроза, хронична и дегенеративна болест на зглобовите што е главна причина за исчезнување на 'рскавицата во колената