Есенски музички свечености во НОБ: Вечерва концерт на „Танец“ и Влатко Стефановски

Со концерт на Националниот ансамбл „Танец“ и Влатко Стефановски, вечерва ќе биде отворено 22. издание на традиционалната манифестација „Есенски музички свечености“ 2021. Националниот ансамбл „Танец“ повеќе...