Европскиот предлог главна тема на разговор на косовскиот премиер Курти и петтемина пратеници на ЕУ и на САД

Европскиот предлог за дијалог меѓу Белград и Приштина беше главна тема на денешната средба меѓу косовскиот премиер Албин Курти и претставниците на Европската унија, Соединетите Американски...