Хакерски напади врз порталот „Окружење“- платформа на Европскиот фонд за Балканот и Европското движење во Србија

Европското движење во Србија ги известува сите кои го следат порталот „Окружење“ (платформата на Европскиот фонд за Балканот и Европското движење во Србија) дека веб-страницата е...