Бекер ќе работи како коментатор на „Евроспорт“

Германецот ќе биде стручен коментатор на специјализираниот спортски ТВ канал за чија програма на германски јазик ќе прави секојдневни анализи на мечевите на Австтралија опен, првиот гренслем тениски турнир во сезоната