„Фајнанс Тинк“: И во четвртиот квартал неизвесност во економијата поради пандемијата

Неизвесноста во економијата останува присутна и во четвртиот квартал од годинава поради тековниот бран од пандемијата, забавувањето на темпото на имунизација и појавата на нови соеви...

„Фајнанс Тинк“ со стимулативни мерки за имунизација: Користете вредносни ваучери и забрзајте го темпото на вакцинација

Бројот на активни ковид случаи во државава во моментот изнесува 6.658 и бележи пад за околу 4.000 во споредба со претходната недела. Повеќе од пола од...