Битиќи вети дека ќе ги кажат компаниите кои вештачки правеле недостиг од пелети и огревно дрво

Вицепремиерот за економски прашања Фатмир Битиќи денеска најави дека ако се утврди дека некои компании прават вештачки недостиг од пелети и огревно дрво само за да...